Diensten

Onze diensten

Energie Service-Noord biedt groene Energie oplossingen!
Energie opslag
Energie opslag
Veel stroom gaat nu verloren omdat deze simpelweg niet kan worden opgeslagen. ESN biedt de mogelijkheden om de gewonnen energie op te slaan in daarvoor gecertificeerde accu's. Hiermee kunt u van uw overdag gewonnen energie ook 's avonds gebruik maken.
Zonnepanelen
Zonnepanelen
In samenwerking met Montage Service Friesland verzorgt Energie Service-Noord de aanleg en plaatsing van zonnepanelen. Of het nu 1 zonnepaneel betreft of 500 stuks aaneengesloten, ESN zorgt voor de plaatsing en installatie.

Uw huis, stal, aanbouw, overkapping: Allemaal kunnen deze voorzien worden van zonnepanelen. Neem contact met ons op als u vragen heeft of een offerte wilt aanvragen.

ESN verzorgt de installatie van begin tot eind!
Streng omvormers
Streng omvormers

In de PV installatie zijn er verschillende mogelijkheden voor type omvormers. De streng omvormer (ook wel string omvormer genoemd) hebben de eigenschap om meerdere panelen in een lus aan elkaar te koppelen. Hierbij geldt dat de opbrengst wordt bepaald door het paneel met het laagste rendement, bijvoorbeeld door schaduw.

Laadpalen of Wallbox
Laadpalen of Wallbox

Laadpalen of Wallbox voor electrische voertuigen (e.v.).

Nooit meer zoeken om een laadpaal in de buurt? ESN staat klaar om een Laadpaal of Wallbox bij u thuis te installeren.

Wij adviseren u graag welke Laadpaal of Wallbox het beste bij u past, zodat u zorgeloos groen kan rijden:

  • Welke vermogen heeft u nodig
  • Wat voor e.v. heeft u
  • Welke aansluiting is geschikt in de meterkast
ESN helpt u bij de keuze en onze monteurs installeren de beste kwaliteit.
Micro Omvormers
Micro Omvormers
Anders dan bij de Streng omvormers worden Micro omvormers per paneel aangebracht. Deze werken indivudueel en geven ook zo hun spanning door naar uw electriciteitsnet.

De kosten voor Micro omvormers zijn wat hoger als bij de Streng omvormers (er zijn ook meer voor nodig). Maar als voordeel komt hierbij wel dat de opbrangst niet wordt bepaald door het paneel met de minste opbrengst.
PV-Installaties
PV-Installaties
Een PV-installatie is een algehele installatie van zonnepanelen van begin tot eind. De zonnepanelen (fotovoltaische - PV) zet het zonlicht om in stroom. De complete installatie omvat ook de installatie van de omvormer(s) en de installatie op uw electrischeteitsnet. ESN verzorgt deze installaties van A tot Z en onderscheidt zich in prijs en kwaliteit.
Complete zonneparken

Complete zonneparken

Voldoende voorraad

Voldoende voorraad

Technische dienst

Technische dienst

Keurig afgewerkt

Keurig afgewerkt